Çatlaklar ve Selülitler İçin Ozon Yağı!

Kilo vermenin en kötü yanını söyliyim mi? Kocaman çatlaklar!!!
Yegane mutsuzluk kaynağı yani başlı başına. Bir çaresi olmalı umuduyla gittim Capacity AVM'ye. Aktara söyledim böyle böyle diye. Adam elime iki tane ozon yağı verdi. Birinin içinde ozon miktarı az zeytinyağı miktarı fazlaymış diğerinde ise tam tersi ozon miktarı fazlaymış ve doğal olarak daha etkiliymiş.
Ozon miktarı fazla olanı tercih ettim bende. Fiyatı:49TL Her gün masaj yaparak selülitli veya çatlak olan bölgelere uyguluyorsunuz. Şimdi ozon yağının faydalarına ve kullanım şekillerine bakalım.

Ozon gazı ile birleştirilmiş saf zeytinyağı ile deri üzerine yapılan masaj sayesinde sağlıklı, parlak ve düzgün bir cilde sahip olmak mümkündür. Ozon gazı, zeytinyağı içerisine enjekte edilerek, yağı koyulaştırır ve ağartır. Ozon yağı uygulanan ciltlerin üzerindeki hastalıklara özellikle yanıklara olan etkisi gözle görülür nispettedir. Dokuları gençleştirme özelliğinden dolayı belli bir süre kullanılması halinde cilde parlaklık veren etkisi görülecektir.

Ozon yağı uygulanan bölgelerde, yaşlı hücrelerin ölmesi ve kan dolaşımının hızlanmasını sağlar.

Yüzün yaşlılığa bağlı olarak kırışmasını geciktirir, göz halkalarının ve morluklarının giderilmesine yardımcı olur. Ozon yağı uygulanan cildin elastikiyeti artar, selülit tedavisinde gözle görülür bir etki meydana getirir.


Ozon Yağı Vücuda Nasıl Uygulanır?
Ozon yağı; masaj yoluyla uygulanabilir ve olumlu etkileri kısa sürede gözlenebilir. Uygulandığı bölgelerde kan dolaşımı artar ve yaşlı hücrelerin ölmesi hızlanır. Cildin elastikiyetini düzeltmek için ozon yağı birebirdir. Ozon yağı başarılı bir şekilde selülit tedavisinde de uygulanır.


Ozon Yağın Raf Ömrü Ne Kadardır?
Ozon yağı son kullanma tarihi yoktur. 17 yıl kalıcı olduğuna dair raporlar mevcuttur. Uzun süre saklamak için, buzdolabında ya da soğutucuda bekletilmesi gerekir.

Ozon Yağının Etkili Olduğu Rahatsızlıklar

Selülit Tedavisinde;
Yeterli miktarda yağı elinize alın. Selülitli bölgeye, hafif basınç ve dairesel hareketlerle masaj yaparak, yağ cilt tarafından emilinceye kadar uygulayın.
Akne, Sivilce ve Uçuklar;
Yüzünüzü yıkadıktan sonra günde iki kere ozon yağını masaj yaparak uygulayın. Ozon yağı yüzünüzdeki dolaşımı arttırır ve gün içerisinde karşılaştığınız zararlı toksinlerden arınmak için yardım eder.
Sporcu Ayakları;
Temiz ve kuru ayağınıza günde 2 - 3 kez uygulayın. Ayak mantarlarını ayağınızdan uzak tutar.
Çürükler;
Ozon yağını çürüğe uygulayın. Ağrıyı azaltır, hücre dokularını iyileştirir, iyileşme sürecini hızlandırır.
Kesikler, Yaralar;
Ozon yağını her türlü cilt yarası ve sıyrık için kullanabilirsiniz. Günde 2 kez uygulayabilirsiniz. Ozon Yağının en büyük etkisi açık ve kanamalı yaralarda görülmüştür.
Kepek ve Kafa Derisi Problemleri;
Saçınızı yıkayın. Daha sonra ozon yağını saç derisine uygulayın. Derinin içerisine doğru masaj yapın. Eğer mümkünse saçlarınızı hafif sıcak bir havluyla sarıp 1 saat bekletin.
Pişik;
Pişik olan yerlere uygulayın. Acıyı ve yanmayı durdurmaya, iyileştirme yardımcı olur. İyileşene kadar günde 2 ya da 3 kez uygulayın. Bebeğinizin banyo suyuna da birkaç damla ozonlu yağ damlatabilirsiniz.
Baş Ağrısı;
Ağrıyan bölgenize bir kaç damla ozon yağı ile masaj yapın.
Hemoroid;
Tahriş, kaşıntı ve ağrıyı azaltmak için anal bölgeye ozon yağı uygulayın. İyileşene dek günde 2-3 kez tekrarlayın.
Sinek Isırıkları ve Arı Sokmaları;
Ozon yağını, etkilenmiş bölgeye ovarak uygulayın. Kaşıntıyı hızlı bir şekilde yok eder. Bir antiseptik gibi davranır. Acıyı azaltmaya ve iyileştirmeye yardımcı olur.
Kas Ağrıları;
Spazm, kramp ve ağrıları iyileştirmek için etkilenmiş bölgeye yavaşça masaj yapın. Ozon yağı özellikle sırt ağrıları ve boyun ağrıları için kullanılabilir.
Tırnak Mantarı;
Tırnağı mümkün olduğu kadar kesin. Sonra ozon yağı ile ovun. Mantar oksijen olan yerde yaşayamaz. Günde 2 kez uygulayın.

4 yorum:

  1. Ozon yağı cildin baştan aşağıya kendini yenilemesi ile eş değer. Saf zeytinyağı içinde bekletilen ozonlanmış oksijen molekülleri cilde uygulandığında kolayca nüfus etmesini sağlıyor.

    http://www.naturpystore.com
    Atom çayı olarak sizlere Naturpy Atom çayı nıda öneriyorum özellikle Zerdeçal,Tarçın,Karanfil,Karabiber,Havlıcan,Hibiskus bitkilerinden doğal naturel bitkiler ile sizlere güzel bir ürün ortaya çıkarttık.

    YanıtlaSil
  2. Merhaba Değerli Ziyaretçilerimiz
    https://www.naturpystore.com/kozmetik-kisisel-bakim-kat55.html
    adresinden
    Nova Kozmetik , Dermokil Kozmetik Ürünleri , Bioder Ürünleri Semabed Ürünlerini
    %20 İndirimli olarak websitemizden Temin edebilirsiniz.

    YanıtlaSil
  3. Yukarıdaki yorumlar endikasyon içermektedir lütfen silermisiniz?

    YanıtlaSil
  4. selülit için faydası olduğunu duydum,ne derece doğru? ayrıca uygulamasını da tarif edermisiniz?

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...