Dukan Krep Tarifi

Dukrep benim kahvaltıda kurtarıcım. Krebi yapıp içine ne varsa doldurup dürüm yapıp afiyetle yiyorum. Ayrıca çok güzel de tok tutuyor. Kesinlikle öneririm bu diyeti yapıpta kahvaltıda tarif arayışındaysanız. Hadi tarife geçelim. :)



Malzemeler:
1 yumurta
2 yk yulaf kepeği
1 yk yağsız yoğurt
Süt
Tarif: Önce yulaf kepeğiyle yumurtayı bir kaba alıp çırpın. Sonra yoğurt ile tekrar çırpıp karışım kek hamuru kıvamına gelene kadar süt ekleyin. Tavaya dökün ve altı piştiği zaten belli oluyor köşeler yukarı kalkmaya başlıyor, çevirip diğer tarafını da pişirin. Afiyet olsun..

4 yorum:

  1. teşekkür ederim. çok hoşuma gitti muhteşem

    YanıtlaSil
  2. Zayıflamak insanlar için ciddi bir sağlık problemi haline geldi.Özellikle haber kanallarında aşırı kilolu insanların kalori nedeniyle hayatını kaybetmesi zayıflamaya olan ilgiyi arttırdı. Diyet yaparak insanlar uzun yıllardır oldukça nadir pozitif sonuçlar alabilmektedir. Avrupa ve Amerika da insanların daha hızlı zahmetsizce kilo verebilmesi için doğal zayıflama kapsülleri üretiliyor. Bu zayıflama kapsülleri arasında en çok ilgi gören ise <a href="http://www.biberhapisiparis.org" title="biber hapı>Biber Hapı</a> !

    Chalco de Diaz Covarrubias da yetişen ve geleneksel olarak yüzyıllardır zayıflama ve çok amaçlı kullanılan mucizevi bir biber türünden ekstrelenme yöntemiyle oluşturulmuş tamamen doğal ve bitkisel bir üründür. Meksika da özellikle yemeklerde ve zinde kalma, zayıflama amaçlı olarak da değişik biçimlerde işlenen bu biber türü, çok kuvvetli bir etkiye sahiptir. Biber Kapsülü, şu an uzak doğu ve Amerika’ da zayıflama ürünleri arasında en çok rağbet gören ve kullanılan bitkisel besin takviyelerinden biridir. Meksika Biber Hapı bir ilaç değildir! Başta Meksika Kırmızı Biberi Ekstresi olmak üzere toplamda 9 farklı bitki ekstresi içeren % 100 doğal bir besin takviyesidir. Meksika biber hapı İştah kesici ve tok tutan, hareketsizlik ve aşırı gıda tüketimi sonucu vücutta oluşan yağ stoklanmasının yakılmasını sağlayan oldukça güvenli bir üründür. İçeriğinde kesinlikle kimyasal herhangi bir bileşim bulunmamaktadır.

    YanıtlaSil
  3. Kilo aldırı ürün olarak megamax kilo aldırıcı besin desteği ile hızlı ve sağlıklı kilo alma

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...